Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Na 130 jaar open: het klooster van Sint Odiliënberg

Geplaatst opzondag 15 april 2018 - 8:30

De zusters van de Kanunnikessen in het klooster van Sint Odiliënberg openen zondag hun deuren voor het publiek. Dat is voor het eerst in 130 jaar.

Het grootste deel van het klooster is normaal niet toegankelijk voor mensen van buitenaf. Tijdens de open dag is in principe alles te zien, behalve de privé-vertrekken van de zusters.

Stijl
Het klooster Priorij Thabor bestaat uit een voormalige meisjesschool, het slotklooster en een kloostergang. Alle drie de gebouwen vormen een geheel, maar hebben wel een andere stijl.

Tijdens de open dag geven de zusters Kanunnikessen zelf rondleidingen door het gebouw.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen