Overslaan en naar de inhoud gaan

N280 tussen Weert en Kelpen afgesloten door ongeval

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 16:30

Drie voertuigen zijn vrijdagmiddag met elkaar gebotst op de Rijksweg Noord in Kelpen-Oler. Daarbij raakten een kind en twee volwassenen gewond.

Het ongeval gebeurde in de bocht vlak voor de Kelperburg over kanaal Wessem-Nederweert, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Ziekenhuis
Bij de botsing waren een bestelauto, een bestelbus en een personenauto betrokken. Volgens de lokale nieuwssite raakten twee volwassenen en een kind gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend.

Afgesloten
De weg is op die plek afgesloten zodat de politie de zaak kan onderzoeken en de voertuigen afgesleept kunnen worden. De N280 is tussen het A2-viaduct en de kruising bij de Molshoof in Kelpen-Oler dicht. Vanuit Baexem wordt het verkeer omgeleid. De weg vanuit is Weert afgesloten vanaf de toe- en afritten bij de A2.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen