Overslaan en naar de inhoud gaan

N280 tussen Weert en Kelpen afgesloten door ongeval

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 16:30

Drie voertuigen zijn vrijdagmiddag met elkaar gebotst op de Rijksweg Noord in Kelpen-Oler. Daarbij raakten een kind en twee volwassenen gewond.

Het ongeval gebeurde in de bocht vlak voor de Kelperburg over kanaal Wessem-Nederweert, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Ziekenhuis
Bij de botsing waren een bestelauto, een bestelbus en een personenauto betrokken. Volgens de lokale nieuwssite raakten twee volwassenen en een kind gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend.

Afgesloten
De weg is op die plek afgesloten zodat de politie de zaak kan onderzoeken en de voertuigen afgesleept kunnen worden. De N280 is tussen het A2-viaduct en de kruising bij de Molshoof in Kelpen-Oler dicht. Vanuit Baexem wordt het verkeer omgeleid. De weg vanuit is Weert afgesloten vanaf de toe- en afritten bij de A2.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen