Overslaan en naar de inhoud gaan

N280 tussen Weert en Kelpen afgesloten door ongeval

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 16:30

Drie voertuigen zijn vrijdagmiddag met elkaar gebotst op de Rijksweg Noord in Kelpen-Oler. Daarbij raakten een kind en twee volwassenen gewond.

Het ongeval gebeurde in de bocht vlak voor de Kelperburg over kanaal Wessem-Nederweert, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Ziekenhuis
Bij de botsing waren een bestelauto, een bestelbus en een personenauto betrokken. Volgens de lokale nieuwssite raakten twee volwassenen en een kind gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend.

Afgesloten
De weg is op die plek afgesloten zodat de politie de zaak kan onderzoeken en de voertuigen afgesleept kunnen worden. De N280 is tussen het A2-viaduct en de kruising bij de Molshoof in Kelpen-Oler dicht. Vanuit Baexem wordt het verkeer omgeleid. De weg vanuit is Weert afgesloten vanaf de toe- en afritten bij de A2.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen