Overslaan en naar de inhoud gaan

N280 tussen Weert en Kelpen afgesloten door ongeval

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 16:30

Drie voertuigen zijn vrijdagmiddag met elkaar gebotst op de Rijksweg Noord in Kelpen-Oler. Daarbij raakten een kind en twee volwassenen gewond.

Het ongeval gebeurde in de bocht vlak voor de Kelperburg over kanaal Wessem-Nederweert, meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Ziekenhuis
Bij de botsing waren een bestelauto, een bestelbus en een personenauto betrokken. Volgens de lokale nieuwssite raakten twee volwassenen en een kind gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend.

Afgesloten
De weg is op die plek afgesloten zodat de politie de zaak kan onderzoeken en de voertuigen afgesleept kunnen worden. De N280 is tussen het A2-viaduct en de kruising bij de Molshoof in Kelpen-Oler dicht. Vanuit Baexem wordt het verkeer omgeleid. De weg vanuit is Weert afgesloten vanaf de toe- en afritten bij de A2.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen