Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

N280 tussen Weert en A2 tijdje dicht door ongeluk

Geplaatst opdinsdag 13 februari 2018 - 18:33

De N280 tussen Weert en de A2 was dinsdagavond een tijdje dicht. Op die weg was namelijk een ongeluk gebeurd, meldt de ANWB.

Automobilisten konden daardoor de aansluiting met de A2 niet op. Tegen 19:00 uur werd de weg weer vrijgegeven. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Treinverkeer
Dinsdag laat in de middag lag het treinverkeer tussen Roermond en Weert ook al een tijdje plat. Bij Weert was er een aanrijding met een persoon.

Lees ook: Geen treinen tussen Weert en Roermond door aanrijding

Blijf op de hoogte van de actuele verkeerssituatie via 1limburg.nl/verkeer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
De Blauwe Ticket Dagen van WML bij 1Limburg
Advertentie
Win een rondleiding door WML's waterfabriek

Benieuwd hoe de WaterMakers van Limburg kraanwater maken? Interesse om een bezoekje te brengen aan WML’s Waterfabriek? Zin om te ontdekken, te leren en te proeven? Kom dan in de meivakantie naar de Blauwe Ticket Dagen in Beegden.

Maak kans op de rondleiding
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op

Meest gelezen