Overslaan en naar de inhoud gaan

N280 dicht na ongeluk bij Baexem

Geplaatst opwoensdag 5 juli 2017 - 9:30

Door een aanrijding tussen een busje en een vrachtwagen heeft het verkeer op de N280 bij Baexem woensdagmorgen een tijd vast gestaan.

Rond 9:15 botsten daar een vrachtwagen achterop een tweede truck. De chauffeur van de achterste vrachtwagen raakte daarbij lichtgewond, hij werd ter plekke door ambulancepersoneel geholpen. Ook de brandweer was opgeroepen om te helpen het slachtoffer uit de cabine te krijgen.

De rijksweg tussen Roermond en Weert werd vanwege het ongeluk bij Baexem in allebei de richtingen een tijdje afgesloten.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1Limburg/verkeer

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem
Auto op de kop na botsing, inzittende bekneld
Zware aanrijding Baexem: N280 nog uren dicht
Vrachtwagen raakt brommobiel bij Baexem, vrouw gewond
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen