Automobilist gewond bij indraaien oprit langs N277

Een automobilist is dinsdag in de namiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de N277 in Ysselsteyn.

Motorrijder gewond bij botsing met auto

Een motor en een auto zijn dinsdagavond op de N277 in Ysselsteyn met elkaar in botsing gekomen.

Eerste camera's voor trajectcontrole geplaatst

De eerste camera's voor trajectcontrole op vier Limburgse N-wegen zijn deze week geplaatst.

Vrouwen op scooter ernstig gewond bij aanrijding

Bij een verkeersongeluk op de N277, de Middenpeelweg, zijn donderdagavond twee jonge vrouwen op een scooter ernstig gewond geraakt.

Snelheidscontrole
Politie gaat meer flitsen, bekijk waar ze staan

Na twee rustige jaren voert de politie het aantal snelheidscontroles met mobiele flitsers flink op. In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er al een recordaantal mobiele flitsers gemeld.

Auto ramt boom: zwaargewonde vrouw met traumaheli mee

Bij een verkeersongeluk op de Middenpeelweg is zaterdagavond een vrouw ernstig gewond geraakt. Haar auto botste tegen een boom.

bestelbus, op de kop, ongeval, america
Bestelbus op de kop bij America

Op de N277 bij America is maandagochtend een bestelbus door onbekende oorzaak op de kop beland.

Twee gewonden bij ongeval in Maasbree

Bij een botsing maandag rond 16:30 uur tussen een vrachtwagen en personenauto in Maasbree zijn twee gewonden gevallen.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda