Overslaan en naar de inhoud gaan

N276 afgesloten bij Sittard door ongeval

Geplaatst opvrijdag 29 juni 2018 - 14:37

De N276 bij Sittard is in beide richtingen dicht door een ongeluk. Daar zou een motorrijder in botsing zijn gekomen met een auto.

Dit laat de ANWB op Twitter weten. De weg is dicht tussen de kruising Sittard en Limbricht.

Volgens een ooggetuige is de motorrijder met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Nog een ongeluk
Niet veel later gebeurde er nog een ongeluk op de N276. Bij Op de Baan botste een auto met een scooterrijder. Deze is ook naar het ziekenhuis gebracht met onbekende verwondingen.

Foto: Beeldbank Limburg
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen