Bestuurder zwaargewond na ruzie, politie zoekt dader

De politie is op zoek naar een automobilist die donderdag na een verkeersruzie in Nederweert is verdwenen.

Automobilist knalt tegen boom in Nederweert

Op de Rijksweg Noord in Nederweert is donderdag een automobilist tegen een boom gebotst.

Compromis over aanpak verkeersproblemen N266

De coalitie in het Limburgs Parlement heeft een compromis bereikt over de aanpak van de verkeersproblemen op de N266 in Nederweert, de provinciale weg langs de Zuid-Willemsvaart.

Nederweert verdeeld over aanpak N266

De gemeenteraad van Nederweert heeft verdeeld gestemd over de aanpak van de verkeersproblemen op de N266, de provinciale weg langs de Zuid-Willemsvaart.

Plan N266 Nederweert waarschijnlijk helemaal opnieuw

De kans is groot dat er helemaal opnieuw wordt begonnen met de aanpak van de verkeersproblemen op de N266 bij Nederweert.

Oplossing verkeerssituatie Nederweert laat op zich wachten

Het Limburgs Parlement neemt pas in september een besluit over de precieze inhoud van het onderzoek naar de oplossingen voor de verkeerssituatie in Nederweert.

Nederweert moet noodzaak randweg aantonen

Om de nieuwe randweg voor de N266 aan te kunnen leggen, zal de gemeente Nederweert beter aan moeten geven waarom deze weg nodig is. Dat levert maanden vertraging op.

Vrachtwagen botst achterop auto, twee gewonden

In Nederweert is op de N266 een vrachtwagen achterop een auto gebotst. De bestuurder van de auto en de vrachtwagenchauffeur raakten hierbij gewond.

Raad Nederweert akkoord met voorkeurstracé

Een meerderheid van de gemeenteraad in Nederweert is gisteravond akkoord gegaan met het voorkeurstracé voor een nieuwe randweg dicht langs de kern van het dorp.

Nederweert kiest voor randweg dicht bij kern

De nieuwe verbinding tussen de N266, de weg langs het kanaal tussen Nederweert en Helmond, en de autosnelweg A2 komt dicht tegen de kern van Nederweert te liggen.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto