Ongeluk airbag auto stock

Twee gewonden bij verkeersongeval Nederweert

Op de N266 tussen Nederweert en Someren heeft in de nacht van zondag op maandag een zwaar ongeval plaatsgevonden. Twee personen raakten hierbij gewond.

Gemeenteraad Nederweert vergadert over de randweg
Nederweert: provincie verkiest asfalt boven belang fietser

Inwoners en bedrijven van Nederweert zijn zwaar teleurgesteld dat de provincie maar half werk wil maken van de verbeteringen aan de N275 en N266. Dat bleek donderdagavond tijdens een speciale informatieavond die de gemeente had belegd.

Aanleg randweg Nederweert lijkt definitief van de baan

Een randweg om Nederweert lijkt definitief van de baan.

Bestuurder zwaargewond na ruzie, politie zoekt dader

De politie is op zoek naar een automobilist die donderdag na een verkeersruzie in Nederweert is verdwenen.

Automobilist knalt tegen boom in Nederweert

Op de Rijksweg Noord in Nederweert is donderdag een automobilist tegen een boom gebotst.

Compromis over aanpak verkeersproblemen N266

De coalitie in het Limburgs Parlement heeft een compromis bereikt over de aanpak van de verkeersproblemen op de N266 in Nederweert, de provinciale weg langs de Zuid-Willemsvaart.

Nederweert verdeeld over aanpak N266

De gemeenteraad van Nederweert heeft verdeeld gestemd over de aanpak van de verkeersproblemen op de N266, de provinciale weg langs de Zuid-Willemsvaart.

Plan N266 Nederweert waarschijnlijk helemaal opnieuw

De kans is groot dat er helemaal opnieuw wordt begonnen met de aanpak van de verkeersproblemen op de N266 bij Nederweert.

Oplossing verkeerssituatie Nederweert laat op zich wachten

Het Limburgs Parlement neemt pas in september een besluit over de precieze inhoud van het onderzoek naar de oplossingen voor de verkeerssituatie in Nederweert.

Nederweert moet noodzaak randweg aantonen

Om de nieuwe randweg voor de N266 aan te kunnen leggen, zal de gemeente Nederweert beter aan moeten geven waarom deze weg nodig is. Dat levert maanden vertraging op.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten