Overslaan en naar de inhoud gaan

Mysterieuze ballonnen sieren Heerlen en Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 14:42

Er zijn honderden gouden ballonnen opgehangen in Heerlen en Kerkrade, maar niemand weet wie ze heeft opgehangen en waarom. Alle ballonnen hebben de vorm van de letter X.

Navraag bij zowel de gemeente Heerlen als Kerkrade leert dat het niet om een gemeentelijke stunt gaat.

Ballonnen?
"Ik zal het eens navragen bij mijn collega's, maar mij heeft niemand iets verteld", zegt een woordvoerder van de gemeente Heerlen. Zijn collega in Kerkrade komt met een vergelijkbare reactie. "Ballonnen? Een X? Nee... weet ik niets van. Wil je de foto's anders eens mailen", zei ze.

De ballonnen hangen op uiteenlopende plekken, van de Markt in Kerkrade tot de omgeving van het stadion van Roda JC en verschillende tankstations in beide gemeentes. Tot dusver heeft nog niemand de stunt opgeëist.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen