Overslaan en naar de inhoud gaan

Mysterieuze ballonnen sieren Heerlen en Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 12 juli 2019 - 14:42

Er zijn honderden gouden ballonnen opgehangen in Heerlen en Kerkrade, maar niemand weet wie ze heeft opgehangen en waarom. Alle ballonnen hebben de vorm van de letter X.

Navraag bij zowel de gemeente Heerlen als Kerkrade leert dat het niet om een gemeentelijke stunt gaat.

Ballonnen?
"Ik zal het eens navragen bij mijn collega's, maar mij heeft niemand iets verteld", zegt een woordvoerder van de gemeente Heerlen. Zijn collega in Kerkrade komt met een vergelijkbare reactie. "Ballonnen? Een X? Nee... weet ik niets van. Wil je de foto's anders eens mailen", zei ze.

De ballonnen hangen op uiteenlopende plekken, van de Markt in Kerkrade tot de omgeving van het stadion van Roda JC en verschillende tankstations in beide gemeentes. Tot dusver heeft nog niemand de stunt opgeëist.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen