Overslaan en naar de inhoud gaan

Mysterie van de Venlose laserstraal is opgelost

Geplaatst opvrijdag 16 november 2018 - 10:07

Het mysterie van de groene laserstraal die donderdagavond te zien was boven Venlo, is opgelost.

Het Venlose bedrijf Laserforum is bezig apparatuur te testen.

Toestemming
Voor de test was toestemming verleend door alle betrokken instanties, zegt eigenaar Fons Thiesen. Laserforum verzorgt lasershows op evenementen.

Verbaasd
Thiesen is verbaasd over de ongeruste reacties; zijn bedrijf test wel vaker apparatuur. Maar donderdagavond belden mensen de politie om te melden dat ze de heldergroene straal zagen. De politie meldde op Facebook dat de gemeente erachter zat. Maar die wist van niets. Nu blijkt dus dat de gemeente er helemaal niets mee te maken heeft.

Lees ook: Mysterieuze laserstraal maakt Venlonaren ongerust

Testperiode
Tijdens de test donderdagavond zijn er wat ongeregeldheden aan de apparatuur ontdekt. Die gaat nu terug naar de fabriek. Daarna worden er opnieuw proeven gedaan met het laserapparaat. De proefperiode gaat door tot 1 december dit jaar.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen