Overslaan en naar de inhoud gaan

My Baby als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Geplaatst opdonderdag 22 februari 2018 - 9:13

My Baby komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Donderdagochtend werd bekend dat de Amsterdamse band, die vorig jaar op Pinkpop speelde, de formatie is die op Bevrijdingsdag per helikopter naar Roermond komt.

Markt
Met optredens in veertien steden vormen de Bevrijdingsfestivals samen het grootste ééndaagse gratis culturele evenement in Nederland. De Markt in de bisschopsstad is sinds jaar en dag het toneel voor de Limburgse editie van het landelijke festival op 5 mei.

Welke bands nog meer naar Roermond komen is niet bekend.

Andere ambassadeurs
Ronnie Flex en Fedde le Grand zijn ook benoemd tot Ambassadeur van de Vrijheid. Zij komen niet naar Roermond. De populaire rapper maakt zijn opwachting op het Bevrijdingsfestival Gelderland, Flevoland, Groningen, Drenthe en Friesland. Fedde Le Grand treedt op in Den Haag, Zeeland, Overijssel, Zuid-Holland en Utrecht.

Documentaires
In aanloop naar 5 mei maakt het Nationaal Comité 4 en 5 mei samen met de Ambassadeurs van de Vrijheid 2018 mini-documentaires. Hierin worden de ambassadeurs geïnterviewd over wat vrijheid en onvrijheid voor hen betekent. De documentaires zijn te zien zijn op www.bevrijdingsfestivals.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen