Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV'ers misten Usta niet op de bank: 'Was een beetje rustig'

Geplaatst opzaterdag 1 februari 2020 - 11:06

Het feit dat MVV-coach Fuat Usta de tweede helft niet meer op de bank zat, is maar weinig spelers opgevallen.

"Ik heb er niks van meegekregen", zei Anthony van den Hurk tegen L1.

Drie doelpunten
Van den Hurk was vrijdagavond de grote man bij MVV. Hij scoorde driemaal tegen Jong PSV en bezorgde zijn ploeg daarmee een gewenste zege: 3-1.

Lees ook: Hattrick voor MVV'er Van den Hurk tegen Jong PSV

Catacomben
Usta moest in de rust in de catacomben achterblijven na een akkefietje. Assistent Roger Reijners nam de honneurs waar, maar volgens Van den Hurk is niemand dat opgevallen. "Het team heeft dat volgens mij ook niet gemerkt. Het was wel een beetje rustig op het veld", zegt de goalgetter.

Boost
Het is vooralsnog onduidelijk waarom Usta de tweede helft niet meer op de bank mocht zitten. De oefenmeester is in ieder geval niet bang voor consequenties. Hij is vooral blij met de zege. "Boost voor de jongen. Hier knokken ze elke wedstrijd voor", zei hij.

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen