Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans

Geplaatst opzondag 8 februari 2015 - 16:57

Hobie Verhulst krijgt maandag de kans om zich te revancheren voor zijn ongelukkige debuut afgelopen vrijdag voor MVV.

De doelman, die bij Sparta drie treffers moest incasseren, staat maandagavond in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Twente (20:00 uur) in de basis.

Geen Coppens en Peeters
Jo Coppens ontbreekt vanwege een zware kneuzing in twee vingers die hij in Rotterdam opliep. Ook Stef Peeters speelt niet. Hij heeft liesproblemen en zal wellicht vervangen worden door de in Maastricht teruggekeerde Leroy Labylle.

Trainer Ron Elsen overweegt nog meer wijzigingen in zijn basisploeg. "De thuisbalans in 2015 is positief. Dat moet onze norm worden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Blessures treffen MVV
Braken en Veldmate in basis MVV
Luxeprobleem voor MVV in derby tegen Fortuna
Stef Peeters inzetbaar bij MVV
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen