Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV'er Clint Essers maandenlang uit de roulatie

Geplaatst opmaandag 24 januari 2022 - 16:55

MVV-speler Clint Essers is de komende maanden uit de roulatie. De verdediger heeft zijn voorste knieband afgescheurd.

Daardoor zit het seizoen voor Essers erop.

Training
Essers liep de blessure op in de afsluitende training voor het duel met FC Volendam afgelopen vrijdag. MVV meldt dat Essers tijdens de training de bal wilde afschermen en dat Mitchy Ntelo op dat moment tegen zijn knie opliep. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat zijn voorste knieband daarbij is afgescheurd. Voor zo'n blessure staat een hersteltijd van ongeveer negen maanden.

Valreep
MVV haalde Essers op de valreep van de transferperiode van afgelopen zomer binnen. Bij de Maastrichtenaren tekende hij een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar. Sinds zijn komst was Essers een van de vaste verdedigers. In twaalf wedstrijden stond hij als basisspeler aan de aftrap. In de wedstrijd tegen Telstar, achteraf gezien zijn laatste wedstrijd van dit seizoen, scoorde Essers zijn enige doelpunt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen