Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV zonder punten terug uit Deventer

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 21:53

MVV heeft geen punten overgehouden aan de competitieopening. Go Ahead Eagles was de Maastrichtse club de baas en hield met de 3-2 winst de drie punten in Deventer.

De nieuwe MVV-trainer Fuat Usta kon een achttal spelers opstellen die ook vorig seizoen tot de basis van 'de Sterrendragers' behoorden.

Onder druk
Zijn ploeg stond niettemin in de beginfase onder druk. Van de nieuwelingen had alleen de huurling van Standard Luik, Natanaël Frenoy een basisplaats als rechtsback.

Afgekeurd
Na een klein kwartier was de eerste opwinding merkbaar op de de tribunes: Shermar Martina zou de bal op de hand hebben gekregen, maar de scheidsrechter floot niet. In de tegenaanval kwam de bal bij Koen Kostons, die binnentikte maar dat blijkbaar in buitenspelpositie deed. Dus werd de treffer afgekeurd. Even later was het toch raak, Anthony van den Hurk profiteerde van een fout van verdediger Wout Droste, scoorde zijn eerste van dit seizoen en zette MVV op voorsprong.

Gelijkmaker
Go Ahead nam het initiatief terug en dook een paar keer gevaarlijk op voor doelman Gilles Deusings. Met in de 26ste minuut de gelijkmaker door Navratil als resultaat. Eagles herstelde de verhoudingen op het veld nog voor rust. Een kopbal uit een hoekschop belandde eerst nog op de lat bij Deusings, maar de thuisclub kwam op voorsprong toen Rabillard in de 41e minuut de 2-1 scoorde.

Cadeautje
In de eerste minuut na rust leek de achterstand groter te worden, maar oog in oog met doelman Deusings miste de Eagles-aanvaller. De 3-1 kwam toch op het scorebord toen Luc Mares een cadeautje weggaf.

Beste kans
Opvallend genoeg kwam MVV terug in de wedstrijd. Een viertal kansen voor onder andere Joshua Holtby en Anthony van den Hurk volgden voordat die laatste voor de tweede keer succesvol was. Met nog een kwartier te spelen gooide MVV alles op de aanval. Daarmee kreeg ook Eagles de ruimte maar doelman Deusings hield Rabillard van nog een doelpunt af. De blessuretijd was voor de Eagles, maar de beste kans kreeg Gavin Vlijter in de laatste seconde van de vier minuten extra tijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen