Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV wint besloten oefenduel van Willem II

Geplaatst opdonderdag 24 maart 2016 - 17:05

In een besloten oefenduel donderdagmiddag in Tilburg versloeg MVV eredivisionist Willem II: 0-2.

Doelpuntenmakers waren Stef Peeters uit een vrije trap en Thomas Verheijdt die de bal in de slotminuut van twintig meter afstand strak in de kruising vlamde.

Gevaarlijk
De nummer vijftien van de eredivisie raakte één keer de paal en creëerde geen enkele uitgespeelde kans. MVV beperkte zich zeker niet tot verdedigen. De Maastrichtenaren kwamen er geregeld gevaarlijk uit, maar Santiago Palacios punterde te zacht oog in oog met de doelman en Luca Polizzi zag zijn diagonale schuiver net voorlangs gaan.

Ippel en Croux
Bij MVV ontbraken basisklanten Ricardo Ippel en Jordy Croux. Shermar Martina haakte af in de warming-up. Hun plekken werden ingenomen door Polizzi, Emrullah Guvenc en Jarne Vrijsen. De van de Tilburgers gehuurde Mattijs Branderhorst startte onder de lat.

Halverwege de tweede helft debuteerde de van Genk op amateurbasis overgenomen Florian Loshaj in de Maastrichtse hoofdmacht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Seizoen van MVV begint zonder keeper
Derde zege op rij voor MVV
Lokeren-keeper test bij MVV
Croux van MVV naar Willem II
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen