Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV wint besloten oefenduel van Willem II

Geplaatst opdonderdag 24 maart 2016 - 17:05

In een besloten oefenduel donderdagmiddag in Tilburg versloeg MVV eredivisionist Willem II: 0-2.

Doelpuntenmakers waren Stef Peeters uit een vrije trap en Thomas Verheijdt die de bal in de slotminuut van twintig meter afstand strak in de kruising vlamde.

Gevaarlijk
De nummer vijftien van de eredivisie raakte één keer de paal en creëerde geen enkele uitgespeelde kans. MVV beperkte zich zeker niet tot verdedigen. De Maastrichtenaren kwamen er geregeld gevaarlijk uit, maar Santiago Palacios punterde te zacht oog in oog met de doelman en Luca Polizzi zag zijn diagonale schuiver net voorlangs gaan.

Ippel en Croux
Bij MVV ontbraken basisklanten Ricardo Ippel en Jordy Croux. Shermar Martina haakte af in de warming-up. Hun plekken werden ingenomen door Polizzi, Emrullah Guvenc en Jarne Vrijsen. De van de Tilburgers gehuurde Mattijs Branderhorst startte onder de lat.

Halverwege de tweede helft debuteerde de van Genk op amateurbasis overgenomen Florian Loshaj in de Maastrichtse hoofdmacht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Seizoen van MVV begint zonder keeper
Derde zege op rij voor MVV
Lokeren-keeper test bij MVV
Croux van MVV naar Willem II
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen