Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV weggespeeld door veel sterker Westerlo

Geplaatst opzaterdag 15 augustus 2020 - 17:46

MVV heeft zaterdagmiddag stevig in het gras moeten bijten tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen een veel sterker spelend KVC Westerlo. Op het veld van RKHSV in Heugem werd het uiteindelijk 1-3.

Het duel dat eigenlijk in Antwerpen plaats had moeten vinden, was uitgesteld omdat Antwerpen tot 'oranje' gebied is verklaard en niet-noodzakelijke reizen daarheen door de overheid sterk worden ontraden. Als alternatief werd het duel dan maar zonder publiek gespeeld op het veld van amateurclub RKHSV in Heugem.

Tegentreffers
Aanvaller Kurt Abrahams van Westerlo maakte het MVV moeilijk en schoot in de eerste helft twee keer raak. Daarmee gingen beide ploegen met een 0-2 stand de rust in. En het doelpuntensaldo voor de Belgen had nog hoger kunnen zijn: Nader Ghandri schoot bijna 0-3 uit een corner, maar miste net. Doelman Bill Lathouwers, die op proef bij MVV is, deed zijn naam diverse keren eer aan en hield verschillende ballen van het behendige Westerlo uit het net.

Beter na rust
In de tweede helft kwam MVV iets sterker terug uit de kleedkamer. Dat resulteerde in kansen voor Joeri Schroijen en Joy-Lance Mickels - eveneens op proef in Maastricht. Toch kregen de Maastrichtenaren nog een derde doelpunt tegen: na een overtreding van doelman Lathouwers schoot oud-MVV'er Christian Brüls de bal ongenadig in het net.

Eerste doelpunt
Niet veel later scoorde Joy-Lance Mickels dan toch het eerste doelpunt voor MVV. In de 83ste minuut was er opnieuw een kans voor MVV, maar bij het schot van Luc Mares uit een corner ging de bal toch over de lat.

Daarmee werd de eindstand van de vriendschappelijke wedstrijd 1-3.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen