Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV weet verdediger te verleiden tot contractverlenging

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 15:38

MVV en verdediger Luc Mares (22) gaan langer met elkaar door. De mandekker uit Maastricht verlengde zijn contract met twee seizoenen, waardoor hij nog vastligt tot de zomer van 2021.

Mares kwam halverwege vorig seizoen gratis naar MVV, nadat zijn contract bij Fortuna Sittard was afgelopen en hij een half jaar clubloos was geweest. Sindsdien is hij basisspeler in Maastricht.

Start in Sittard
De verdediger begon bij amateurclub RVU en werd daar opgepikt door Fortuna. In Sittard doorliep hij de jeugdopleiding en maakte hij zijn debuut in het profvoetbal. Hij speelde in totaal 55 wedstrijden voor de club. In de zomer van 2017 was hij transfervrij, omdat Fortuna had besloten zijn contract niet te verlengen.

Selectie krijgt vorm
MVV pikte hem in januari 2018 op. Sindsdien speelde hij, net als in Sittard, 55 officiële wedstrijden. Dit seizoen miste hij slechts twee competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Met de contractverlenging krijgt het MVV van komend seizoen een beetje vorm. Mares is de tiende speler die ook komend seizoen een contract heeft in Maastricht. De overige spelers uit de huidige selectie hebben een aflopend contract.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen