Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV weet verdediger te verleiden tot contractverlenging

Geplaatst opmaandag 29 april 2019 - 15:38

MVV en verdediger Luc Mares (22) gaan langer met elkaar door. De mandekker uit Maastricht verlengde zijn contract met twee seizoenen, waardoor hij nog vastligt tot de zomer van 2021.

Mares kwam halverwege vorig seizoen gratis naar MVV, nadat zijn contract bij Fortuna Sittard was afgelopen en hij een half jaar clubloos was geweest. Sindsdien is hij basisspeler in Maastricht.

Start in Sittard
De verdediger begon bij amateurclub RVU en werd daar opgepikt door Fortuna. In Sittard doorliep hij de jeugdopleiding en maakte hij zijn debuut in het profvoetbal. Hij speelde in totaal 55 wedstrijden voor de club. In de zomer van 2017 was hij transfervrij, omdat Fortuna had besloten zijn contract niet te verlengen.

Selectie krijgt vorm
MVV pikte hem in januari 2018 op. Sindsdien speelde hij, net als in Sittard, 55 officiële wedstrijden. Dit seizoen miste hij slechts twee competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Met de contractverlenging krijgt het MVV van komend seizoen een beetje vorm. Mares is de tiende speler die ook komend seizoen een contract heeft in Maastricht. De overige spelers uit de huidige selectie hebben een aflopend contract.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen