Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV wacht zware missie in Nijmegen

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 13:59

Met een volledig fitte selectie stapt MVV zondag in de bus naar Nijmegen, waar één van de zwaarste opgaven van een toch al lastig seizoen wacht: de wedstrijd bij de ongenaakbare koploper NEC.

De Maastrichtenaren slaagden er dit seizoen nog niet in om punten af te snoepen van een ploeg in de (sub)top.

"We gaan proberen om zo dicht mogelijk bij NEC te komen", zegt trainer Ron Elsen. "Dat zal niet gemakkelijk zijn. NEC heeft een uitstekende ploeg, met veel spelers die ervaring in de eredivisie hebben. Vooral de aanvalslinie is sterk."

Zelfde basis
MVV start met dezelfde basis als in de wedstrijd tegen Jong Ajax (2-2). De ploeg heeft als houvast dat de doelpuntendroogte verdreven lijkt. De spitsen Sven Braken en Davy Brouwers scoorden in de laatste drie wedstrijden samen vijf keer.

NEC-MVV, zondag 14.30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
Hikspoors twijfelachtig bij MVV
Stef Peeters inzetbaar bij MVV
Labylle begint op de bank bij MVV
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen