Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV wacht zware missie in Nijmegen

Geplaatst opzaterdag 20 december 2014 - 13:59

Met een volledig fitte selectie stapt MVV zondag in de bus naar Nijmegen, waar één van de zwaarste opgaven van een toch al lastig seizoen wacht: de wedstrijd bij de ongenaakbare koploper NEC.

De Maastrichtenaren slaagden er dit seizoen nog niet in om punten af te snoepen van een ploeg in de (sub)top.

"We gaan proberen om zo dicht mogelijk bij NEC te komen", zegt trainer Ron Elsen. "Dat zal niet gemakkelijk zijn. NEC heeft een uitstekende ploeg, met veel spelers die ervaring in de eredivisie hebben. Vooral de aanvalslinie is sterk."

Zelfde basis
MVV start met dezelfde basis als in de wedstrijd tegen Jong Ajax (2-2). De ploeg heeft als houvast dat de doelpuntendroogte verdreven lijkt. De spitsen Sven Braken en Davy Brouwers scoorden in de laatste drie wedstrijden samen vijf keer.

NEC-MVV, zondag 14.30 uur.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
Hikspoors twijfelachtig bij MVV
Stef Peeters inzetbaar bij MVV
Labylle begint op de bank bij MVV
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen