Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-voorzitter Bert Kersten kondigt vertrek aan

Geplaatst opwoensdag 8 november 2017 - 11:25

Bert Kersten stopt per 1 maart 2018 als voorzitter van MVV.

Dat heeft de Maastrichtse club woensdag bekendgemaakt.

Drie jaar
"Ik had me voorgenomen maximaal drie jaar deze prachtige club te leiden", verklaart Kersten zijn vertrek. "Op 1 maart 2018 zal ik na drie prettige en enerverende jaren de voorzittershamer van MVV dan ook formeel neerleggen."

Volgens Kersten is het tijd voor nieuw bloed bij de club. De basis zit solide in elkaar. "Maar er is nog werk aan de winkel. Veel werk. Dat vraagt nieuwe bevlogenheid en specifieke kennis en vaardigheden."

Opvolger
Er is nog geen opvolger voor Bert Kersten gevonden. Maar de club heeft dankzij de vroegtijdige aankondiging van zijn vertrek ruimschoots de tijd om op zoek te gaan naar een geschikte vervanger.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen