Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV verslaat Jong Utrecht in de Geusselt

Geplaatst opvrijdag 9 maart 2018 - 20:05

MVV heeft met 3-1 van Jong FC Utrecht gewonnen. Uitblinker aan de kant van de Maastrichtenaren was Kelechi Nwakali, die tweemaal op fraaie wijze wist te scoren.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd kwam na zeven minuten spelen van de voet van Tuur Houben. De MVV-aanvaller schoot vanaf de rand van het strafschopgebied rakelings naast. Een kwartier later hadden de Maastrichtenaren meer geluk. Na een vloeiende aanval legde Shermaine Martina de bal af op Kelechi Nwakali, die met een geplaatst schot de 1-0 liet aantekenen.

Maastrichtse reddingen
MVV was de bovenliggende partij in de eerste helft, maar ook Jong FC Utrecht liet zich gelden. Zo namen Nick Venema en Mohammed Mallahi het doel van Michael Verrips onder vuur, maar in beide gevallen kon de MVV-keeper redding te brengen.

Foto: Frank Kerbusch/PubliciteitVisie.nl

Voorsprong verdubbeld
Al vroeg in de tweede helft verdubbelde de ploeg van trainer Ron Elsen de voorsprong. Vier minuten na rust kwam Kelechi Nwakali in balbezit op het middenveld, soleerde door de Utrechtse verdediging en schoot prachtig raak: 2-0.

Net naast
Niet veel later kreeg MVV een grote kans op de 3-0. Jonathan Okita bracht met een voorzet Atilla Yildrim in stelling, maar de spits wist vanuit een kansrijke positie niet tot scoren te komen. Zijn inzet belandde net naast
het doel. MVV vervolgde de jacht op de derde treffer. Yildrim en Tuur Houben waren dichtbij een doelpunt, maar beide spelers hadden het vizier niet op scherp staan.

Uit het niets
Waar de thuisploeg verzuimde de score op te laten lopen, kwamen de bezoekers uit het niets terug in de wedstrijd. Het was Nick Venema die de bal plots voor de voeten kreeg en koelbloedig afrondde: 2-1.

Zinderend slot
Jong FC Utrecht probeerde de gelijkmaker te forceren, maar het was MVV dat in de slotfase twee grote mogelijkheden kreeg om er 3-1 van te maken, maar zowel Houben als invaller Dogan Golpek slaagden er niet in doelman Marsman te passeren. MVV leek zich op te moeten maken voor enkele zinderende slotminuten, maar vlak voor tijd maakte Yildrim aan alle Maastrichtse onzekerheid een einde door de 3-1 tegen de touwen te jagen.

Foto: Frank Kerbusch/PubliciteitVisie.nl
Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen