Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV verslaat concurrent FC Den Bosch

Geplaatst opzondag 28 februari 2016 - 16:28

MVV heeft zondagmiddag een dure overwinning behaald. De Maastrichtenaren versloegen in eigen huis FC Den Bosch, een directe concurrent in de strijd om de play-offs: 1-0.

MVV begon uitstekend aan de wedstrijd en dook voortdurend dreigend voor het Bossche doel op. Stef Peeters verzilverde al na tien minuten via de paal een vrije trap: 1-0.

Beste kansen
Halverwege de eerste helft liet de thuisploeg de teugels wat vieren, maar de beste kansen bleven voor MVV. Palacios zag een vlammend schot net over de lat getikt, een kopbal van Shermaine Martina vloog rakelings over het doel.

Regie uit handen
Na rust gaf MVV de regie snel uit handen. De Maastrichtenaren liepen onnodig ver terug en moesten zich beperken tot het opvangen van de Brabantse aanvalsgolven. Die bleken echter niet krachtig genoeg om de winst van de equipe van Ron Elsen nog in gevaar te brengen.

Foto: Bas Quaedvlieg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Vertrekkende Smeets scoort, zesde zege op rij MVV
Slechte avond voor MVV in Den Bosch
MVV speelt play-offs na verlies van FC Den Bosch
Pijnlijke thuisnederlaag voor MVV
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen