Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV verslaat concurrent FC Den Bosch

Geplaatst opzondag 28 februari 2016 - 16:28

MVV heeft zondagmiddag een dure overwinning behaald. De Maastrichtenaren versloegen in eigen huis FC Den Bosch, een directe concurrent in de strijd om de play-offs: 1-0.

MVV begon uitstekend aan de wedstrijd en dook voortdurend dreigend voor het Bossche doel op. Stef Peeters verzilverde al na tien minuten via de paal een vrije trap: 1-0.

Beste kansen
Halverwege de eerste helft liet de thuisploeg de teugels wat vieren, maar de beste kansen bleven voor MVV. Palacios zag een vlammend schot net over de lat getikt, een kopbal van Shermaine Martina vloog rakelings over het doel.

Regie uit handen
Na rust gaf MVV de regie snel uit handen. De Maastrichtenaren liepen onnodig ver terug en moesten zich beperken tot het opvangen van de Brabantse aanvalsgolven. Die bleken echter niet krachtig genoeg om de winst van de equipe van Ron Elsen nog in gevaar te brengen.

Foto: Bas Quaedvlieg

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Vertrekkende Smeets scoort, zesde zege op rij MVV
Slechte avond voor MVV in Den Bosch
MVV speelt play-offs na verlies van FC Den Bosch
Pijnlijke thuisnederlaag voor MVV
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen