Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV verlaat Klein Geusselt na ruim 20 jaar

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 6:12

Na ruim twintig jaar verlaat MVV de accommodatie op het trainingscomplex Klein Geusselt.

Het gebouw, dat al jaren in een deplorabele staat verkeert, staat op de nominatie om te worden gesloopt. Spelers en technische staf zullen vanaf deze week hun uitvalsbasis hebben in het stadion.

Sef Vergoossen
Klein Geusselt werd in het begin van de jaren negentig geopend. Sef Vergoossen, de toenmalige trainer, was de drijvende kracht achter het trainingscomplex aan de rand van de wijk Amby, op loopafstand van Stadion Geusselt. Na de degradatie uit de eredivisie, gevolgd door financiële problemen, raakte het gebouw in verval.

Een verhuizing werd steeds op de lange baan geschoven, omdat MVV en de gemeente Maastricht niet op één lijn zaten. De club heeft nu besloten om alles samen te ballen in het stadion.

Kunstgras
MVV hoopt dat er vanaf komend seizoen kunstgras in de Geusselt ligt, waarop dagelijks getraind kan worden. De rest van dit seizoen zal de selectie trainen bij VV Scharn of op de velden die liggen naast het te slopen gebouw op Klein Geusselt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Vergoossen maakt graag plaats voor Cocu
Vergoossen: 'Nooit meer voetbaltrainer, ook niet bij Roda'
'Heeft Fortuna nog wel bestaansrecht?'
'Voetbal is gevaarlijker dan wielrennen'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen