Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV velt Volendam en wacht clash met De Graafschap

Geplaatst opvrijdag 6 mei 2016 - 22:40

MVV blijft nog altijd in de race voor promotie. De Maastrichtenaren beukten vrijdagavond in Volendam de poort naar de tweede ronde open: 1-2.

De eerste wedstrijd, afgelopen maandag, eindigde ook in een overwinning (2-1). Komende vrijdag wacht in eigen huis eredivisionist De Graafschap.

Fraaie aanval
MVV weerstond in het
openingskwartier het offensief van de thuisploeg en zocht daarna meer het avontuur. En met succes. Nadat Ippel al twee keer een waarschuwingsschot had gegeven, verzilverde Croux halverwege de eerste helft een fraaie aanval: 0-1. Ook daarna bleven de beste kansen voor de Maastrichtenaren.

Tweede treffer
Na rust drong Volendam aan en moest MVV langzaam terug. Schoten van Esseboom en Schilder vlogen rakelings langs het doel van de solide poortwachter Coppens. Maar het waren de gasten die opnieuw toesloegen. Loshaj stuurde in een vlijmscherpe counter Croux weg, die MVV met zijn tweede treffer definitief naar de tweede ronde schoot: 0-2.

Groot feest
Van
Kippersluis maakte op de valreep nog 1-2, maar toen was het feest in het volgepakte uitvak al lang begonnen.

De hoogtepunten van Volendam - MVV nog eens terugluisteren? Dat kan hier!

Foto: Ermindo Armino

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda begint thuis tegen Heracles, VVV treft Cambuur
Oud-speler Paul Penders tekent bij MVV
MVV pakt winst in blessuretijd
Geen MVV'er die duel met De Graafschap wil missen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen