Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV velt titelkandidaat NAC in eigen huis

Geplaatst opvrijdag 19 augustus 2016 - 21:57

MVV heeft vrijdagavond een knappe overwinning behaald bij NAC. De Maastrichtse ploeg versloeg de titelkandidaat in eigen stadion met 1-2.

MVV trapte zonder plankenkoorts af en kwam na een kwartier verdiend op voorsprong. Een voorzet van Croux werd door Verheijdt verzilverd met een krachtige kopbal: 0-1.

Onder druk
MVV kwam na de voorsprong meer onder druk van de opportunistische thuisploeg en ontsnapte na een half uur toen doelman Geens een schot tegen de paal zag ketsen. Maar in de counter bleven de Maastrichtenaren voortdurend dreigend.

Rug tegen de muur
Na rust was het MVV dat direct met de rug tegen de muur werd gezet. Van
Diermen profiteerde van een scrimmage: 1-1. De stormloop hield aan, totdat de wedstrijd in minuut 67 uit het niets kantelde.

Prachtige vrije trap
Croux stormde op het doel af en werd gevloerd. Rood voor Verschueren, de vrije trap werd prachtig in het doel gekruld door Ciranni: 1-2. NAC probeerde het daarna nog wel met tien man, maar MVV liet zich niet meer verrassen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen