Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV trekt Fenerbahçe-speler Serhat Kot aan

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 12:56

MVV heeft zich versterkt met de Turkse middenvelder Serhat Kot.

De 22-jarige speler komt transfervrij over van Fenerbahçe.

Een jaar
De middenvelder tekent een contract voor één jaar in Maastricht. Het is niet bekend of de aanwinst aanstaande maandag al in actie kan komen in het duel tegen Jong PSV.

Borussia Dortmund
Kot is geboren in Duitsland en speelde daar onder meer in de jeugd van Borussia Dortmund, Schalke 04 en Nuremberg. in 2017 maakte hij de overstap naar Turkije, waar hij in de jeugdploeg van de Turkse topclub terechtkwam.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen