Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-trainer Ron Elsen: 'We scoren heel moeizaam'

Geplaatst opzaterdag 3 november 2018 - 9:00

MVV is vrijdagavond in Maastricht met 0-2 onderuit gegaan tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van Ron Elsen kreeg kansen genoeg, maar kwam niet tot scoren.

"Als je naar de statistieken kijkt, zie je dat wij heel moeizaam scoren", zei oefenmeester Ron Elsen na afloop.

Nederlaag
De Sterrendragers deden in de eigen Geusselt niet onder voor de ploeg uit de havenstad. MVV vergat alleen te scoren, waardoor Sparta met de zege aan de haal ging.

Lees ook: MVV in eigen huis onderuit tegen Sparta Rotterdam

Kansen
Volgens Elsen is zijn ploeg vaak genoeg in een kansrijke positie geweest. "Met name in de eerste helft is het vreemd dat toen geen doelpunt voor MVV is gevallen", zegt hij. "We hebben moeite met de eindpass of de actie."

Video: L1

Ontzag
Volgens Anthony van den Hurk had zijn ploeg in het begin misschien wel te veel ontzag voor de Spartanen. "Daarna zie je dat er iets te halen valt", zegt de aanvaller. "Helaas waren we ongelukkig voorin."

Lege handen
Volgens Ricardo Ippel is het zuur dat de Maastrichtenaren geen doelpunt mee wisten te pikken. "Daar hadden we ze misschien mee aan het wankelen gekregen", zegt Ippel. "We laten goede dingen zien, maar we staan wel weer met lege handen."

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen