Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-trainer Ron Elsen: 'Het is nog te vaak billenknijpen'

Geplaatst opvrijdag 15 september 2017 - 15:10

MVV-trainer Ron Elsen wil dat zijn ploeg beter op balbezit gaat spelen, de wedstrijd snelle gaat killen en zo ook sneller afstand neemt van de tegenstander.

"Zodat het de laatste vijf minuten geen billenknijpen meer is", zegt de oefenmeester van De Sterrendragers.

Verbeteringen
Na vier wedstrijden heeft MVV tien punten op zak. Dat is niet slecht, maar toch is er volgens Elsen nog ruimte voor verbeteringen.

Ook middenvelder Ricardo Ippel vindt dat de ploeg op de goede weg is. Maar hij vindt het nog te vroeg om te roepen dat MVV kampioen wordt of de periodetitel gaat pakken. "Dan kan het alleen maar tegenvallen", zegt hij.

Loodzwaar programma
MVV heeft een loodzwaar programma. Vrijdagavond ontvangt de club Jong PSV in de eigen Geusselt. Dinsdagavond staat de bekerwedstrijd tegen AZ op het programma en drie dagen later komt Cambuur Leeuwarden op bezoek in Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen