Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-trainer Ron Elsen: 'Het is nog te vaak billenknijpen'

Geplaatst opvrijdag 15 september 2017 - 15:10

MVV-trainer Ron Elsen wil dat zijn ploeg beter op balbezit gaat spelen, de wedstrijd snelle gaat killen en zo ook sneller afstand neemt van de tegenstander.

"Zodat het de laatste vijf minuten geen billenknijpen meer is", zegt de oefenmeester van De Sterrendragers.

Verbeteringen
Na vier wedstrijden heeft MVV tien punten op zak. Dat is niet slecht, maar toch is er volgens Elsen nog ruimte voor verbeteringen.

Ook middenvelder Ricardo Ippel vindt dat de ploeg op de goede weg is. Maar hij vindt het nog te vroeg om te roepen dat MVV kampioen wordt of de periodetitel gaat pakken. "Dan kan het alleen maar tegenvallen", zegt hij.

Loodzwaar programma
MVV heeft een loodzwaar programma. Vrijdagavond ontvangt de club Jong PSV in de eigen Geusselt. Dinsdagavond staat de bekerwedstrijd tegen AZ op het programma en drie dagen later komt Cambuur Leeuwarden op bezoek in Maastricht.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen