Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-trainer moet beroep doen op spelers A-jeugd

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 20:07

MVV-trainer Ron Elsen kan vrijdag in het uitduel tegen FC Volendam niet beschikken over een flink aantal spelers en moet daarom een beroep doen op spelers uit de A-jeugd.

Spelers kunnen onder andere door blessures en schorsingen niet opgesteld worden.

Ontbreken
De broers Shermar en Shermaine Martina en Pieter Nys ontbreken in ieder geval vanwege een blessure. Daarnaast is de inzet van Dimitri Lavalée en Hawbir Moustafa nog onzeker. Aanvoerder Ricardo Ippel ontbreekt vanwege een schorsing en Asumah Abubakar was donderdag niet op de afsluitende training omdat hij zich niet helemaal lekker voelde.

Nieuwe blessures
Nys en Lavalée ontbraken vorig weekeinde tegen koploper Sparta ook al, maar de nieuwe blessures en de schorsing zijn een gevolg van de fysiek zware wedstrijd tegen de Rotterdammers.

Geen makkelijk potje
MVV was niet opgewassen tegen Sparta en ook tegen Volendam wordt het geen gemakkelijk potje verwacht Elsen. "Volendam heeft een goede selectie. Ik verwacht dat dit team in de
Play-Offs terecht komt", aldus de trainer. Positief voor de Maastrichtenaren is dat er nog geen uit-duel is verloren. En die reeks wil Elsen ook in Volendam doortrekken.

De wedstrijd tussen Volendam en MVV begint om 20.00 uur en is live te volgen op L1 Radio.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen