Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-trainer Elsen tevreden: 'Elftal strijdt voor elkaar'

Geplaatst opzaterdag 25 augustus 2018 - 11:12

MVV-trainer Ron Elsen is blij met de overwinning op Telstar.

"De selectie is krap, maar het is een elftal dat voor elkaar strijdt", zei de coach van de Maastrichtenaren na afloop tegen L1.

Zege
In de eerste uitwedstrijd van het seizoen heeft MVV direct drie punten weten te pakken. In Velsen werd Telstar met de kleinst mogelijke score afgetroefd: 0-1.

Lees ook: Schroijen matchwinner voor MVV bij Telstar

Killen
Elsen is met 14 veldspelers en 3 doelmannen in de bus naar Velsen gestapt. Een zeer krappe selectie, zo beseft de oefenmeester. Volgens Elsen staat er een team dat voor elkaar strijdt. Desalniettemin ziet hij ook nog verbeterpunten. "Wij zijn nog niet zover dat we de wedstrijd kunnen killen."

Video: L1

Knokken
Captain Ricardo Ippel kan zich vinden in de woorden van de trainer. "Verdedigend stond het heel goed", zegt hij. "We hebben gevochten als team."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen