Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-trainer Elsen tevreden: 'Elftal strijdt voor elkaar'

Geplaatst opzaterdag 25 augustus 2018 - 11:12

MVV-trainer Ron Elsen is blij met de overwinning op Telstar.

"De selectie is krap, maar het is een elftal dat voor elkaar strijdt", zei de coach van de Maastrichtenaren na afloop tegen L1.

Zege
In de eerste uitwedstrijd van het seizoen heeft MVV direct drie punten weten te pakken. In Velsen werd Telstar met de kleinst mogelijke score afgetroefd: 0-1.

Lees ook: Schroijen matchwinner voor MVV bij Telstar

Killen
Elsen is met 14 veldspelers en 3 doelmannen in de bus naar Velsen gestapt. Een zeer krappe selectie, zo beseft de oefenmeester. Volgens Elsen staat er een team dat voor elkaar strijdt. Desalniettemin ziet hij ook nog verbeterpunten. "Wij zijn nog niet zover dat we de wedstrijd kunnen killen."

Video: L1

Knokken
Captain Ricardo Ippel kan zich vinden in de woorden van de trainer. "Verdedigend stond het heel goed", zegt hij. "We hebben gevochten als team."

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen