Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-topscorer Okita afwezig wegens ziekteverzuim

Geplaatst opmaandag 2 juli 2018 - 17:51

Jonathan Oktita was zondag de grote afwezige tijdens de eerste training van MVV Maastricht. Volgens de club is ziekteverzuim de reden van de afwezigheid van de clubtopscorer.

De club had voorafgaand aan de training niets van de aanvaller vernomen en het was onduidelijk waarom hij afwezig was. Maandag maakte de club bekend dat ze inmiddels contact hebben gehad met Okita en dat de reden van afwezigheid ziekteverzuim was.

Lees ook: MVV-topscorer komt niet opdagen: 'Hoofd op hol'

Snel terug
De aanvaller verbleef de afgelopen dagen in het buitenland en werd daar ziek. Daardoor kon hij niet op tijd in Maastricht aanwezig zijn. De club wil nog niet vertellen waar hij verbleef en wat Okita precies mankeerde. MVV meldde wel dat de speler het inmiddels goed maakt en dat hij deze week nog op de training verwacht wordt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen