Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV toont veerkracht op bezoek bij FC Dordrecht

Geplaatst opvrijdag 8 december 2017 - 22:06

MVV heeft de uitwedstrijd bij FC Dordrecht met 4-2 gewonnen. De Maastrichtse ploeg werkte tot twee keer toe een achterstand weg en pakte de tweede uitzege van dit seizoen.

Op het besneeuwde kunstgras in Dordrecht was goed voetbal niet mogelijk. Toch werd er behoorlijk gescoord in de beginfase.

Eigen doelpunt
In de zesde minuut werd het openingsdoelpunt gemaakt uit een corner. Samy Mmaee kopte de bal achter zijn eigen doelman. Vier minuten later glipte een vrije trap van Ciranni rechtstreeks in het doel. En weer twee minuten later benutte FC Dordrecht een gemakkelijk gegeven strafschop: 2-1. Daarmee was de koek op wat de score voor rust betrof.

Foto: Publiciteitvisie.nl

Afwezigheid
Tegen de meest gepasseerde verdediging van de Jupiler League prikte MVV er na rust nog drie bij. Bij afwezigheid van de huidige topscorer van de Maastrichtse ploeg, Jonathan Okita - hij ontbrak wegens een blessure - scoorde zijn vervanger Koolhof, verdediger Mmaee en invaller Koen Kostons. Althans zo leek het, maar die laatste treffer werd aan Dordrechtspeler Alkan toegekend.

Ranglijst
Het team van trainer Ron Elsen klimt een plaatsje en komt op een voorlopige elfde plek. In de twee resterende wedstrijden voor de winterstop kan MVV de stand op de ranglijst nog een redelijker aanzien geven.

Komende vrijdag is Jong AZ te gast in De Geusselt.

Foto: Publiciteitvisie.nl
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen