Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV toont veerkracht op bezoek bij FC Dordrecht

Geplaatst opvrijdag 8 december 2017 - 22:06

MVV heeft de uitwedstrijd bij FC Dordrecht met 4-2 gewonnen. De Maastrichtse ploeg werkte tot twee keer toe een achterstand weg en pakte de tweede uitzege van dit seizoen.

Op het besneeuwde kunstgras in Dordrecht was goed voetbal niet mogelijk. Toch werd er behoorlijk gescoord in de beginfase.

Eigen doelpunt
In de zesde minuut werd het openingsdoelpunt gemaakt uit een corner. Samy Mmaee kopte de bal achter zijn eigen doelman. Vier minuten later glipte een vrije trap van Ciranni rechtstreeks in het doel. En weer twee minuten later benutte FC Dordrecht een gemakkelijk gegeven strafschop: 2-1. Daarmee was de koek op wat de score voor rust betrof.

Foto: Publiciteitvisie.nl

Afwezigheid
Tegen de meest gepasseerde verdediging van de Jupiler League prikte MVV er na rust nog drie bij. Bij afwezigheid van de huidige topscorer van de Maastrichtse ploeg, Jonathan Okita - hij ontbrak wegens een blessure - scoorde zijn vervanger Koolhof, verdediger Mmaee en invaller Koen Kostons. Althans zo leek het, maar die laatste treffer werd aan Dordrechtspeler Alkan toegekend.

Ranglijst
Het team van trainer Ron Elsen klimt een plaatsje en komt op een voorlopige elfde plek. In de twee resterende wedstrijden voor de winterstop kan MVV de stand op de ranglijst nog een redelijker aanzien geven.

Komende vrijdag is Jong AZ te gast in De Geusselt.

Foto: Publiciteitvisie.nl
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen