Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV toch niet in beroep tegen boete na incidenten derby

Geplaatst opzondag 8 maart 2015 - 18:01

MVV gaat toch niet in beroep tegen de boete die de KNVB de club oplegde na de incidenten tijdens de derby MVV-Roda.

De Maastrichtse club kreeg een geldboete van 10.000 euro opgelegd door de voetbalbond vanwege een aantal incidenten tijdens de heetgebakerde derby.

Schande
Dat MVV de boete accepteert is opmerkelijk. Voorziter Paul Rinkens gaf eerder deze week nog aan woest te zijn over de straf. De preses sprak van een 'schande voor de voetballerij'.

De club nam het besluit om niet in beroep te gaan in overleg met de FBO, de belangenorganisatie van clubs uit het betaalde voetbal.

Boete terugverdienen
MVV zal in gesprek gaan met haar supporters over het voorkomen van dergelijke staffen en boetes in de toekomst. De club zal de supporters ook uitdagen om samen met de club het geld dat met de boete gemoeid is, op een creatieve manier terug te verdienen.

Lees ook: MVV-voorzitter woest over boete KNVB

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV-voorzitter woest over boete KNVB
Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Oud-MVV-voorzitter: ik had harder moeten ingrijpen
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen