Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV ten onder tijdens oefenduel in Den Haag

Geplaatst opdinsdag 18 juli 2017 - 21:26

MVV heeft de eerste nederlaag van de oefencampagne achter de kiezen. Op bezoek bij ADO Den Haag werd het: 1-0.

Nick Kuipers, die MVV deze zomer verruilde voor ADO Den Haag, deed vanwege een lichte blessure niet mee.

Vandeputte
De Maastrichtse formatie wist in de eerste helft weinig kansen te creëren. Alleen de Belgische proefspeler Jari Vandeputte wist ADO-goalie Robert Zwinkels even in verlegenheid te brengen. De thuisclub was gevaarlijker, maar stuitte steeds op een andere MVV-tester: de Deense doelman Jannich Storch. Een keer had de Deen echter geen antwoord op een Haagse aanval. Danny Bakker kopte de bal uit een corner binnen: 1-0.

Foto: Frank Kerbusch/PubliciteitsVisie

Ommekeer
In de tweede helft probeerde MVV alles om voor een ommekeer te zorgen. Jonathan Okita, een Franse proefspeler die onder contract staat bij Standard Luik, had zijn vizier niet op scherp staan. Ook Dean Koolhof had weinig geluk in de afronding. ADO Den Haag deelde nog enkele speldenprikjes uit, onder meer met een bal op de lat van Trevor David.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Testspeler verlaat MVV na gesprek met Elsen
MVV-aanvoerder in belangstelling ADO Den Haag
MVV-aanvoerder vertrekt naar eredivisieclub
Pechvogel Kuipers loopt nieuwe liesblessure op
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen