Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-sterkhouder neemt definitief afscheid: 'Bedankt'

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 22:51

Verdediger Steven Pereira (24) heeft zijn laatste wedstrijd voor MVV gespeeld. Via Facebook heeft hij afscheid genomen van de club.

In het Engels wendt hij zich tot de club. 'Bedankt voor de afgelopen drie seizoenen MVV. Ik zal onze momenten samen nooit vergeten', schrijft hij, vrij vertaald.

Lees ook: Pereira na uitschakeling MVV: 'Intenties liggen elders'

Toekomst ongewis
Waar zijn toekomst ligt, wordt niet duidelijk uit het bericht. De mandekker heeft eerder aangegeven dat hij zichzelf op een hoger niveau wil testen. In de wandelgangen wordt hij gelinkt aan provinciegenoten VVV-Venlo en Fortuna Sittard. "Mijn zaakwaarnemer zal me een dezer dagen bellen. Ik ben ambitieus, natuurlijk wil ik hogerop", zei hij eerder deze maand tegen L1.

Laatbloeier en international
Pereira stroomde relatief laat het profvoetbal in. In 2013 verruilde hij amateurclub Spartaan '20 voor PEC Zwolle. Voor die club kwam hij slechts tweemaal in actie. MVV nam hem in 2015 transfervrij over. Sindsdien speelde hij 112 wedstrijden voor de Sterrendragers, waarin hij drie keer scoorde. Vorig jaar maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg van Kaapverdië. Tot dusver speelde hij vier interlands.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen