Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt twee spelers op non-actief

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 9:45

Middenvelder Pieter Nys en verdediger Maxime Gunst hoeven de komende tijd niet te rekenen op speelminuten binnen het team van MVV.

De spelers zijn door de club vanwege ‘een verstoorde arbeidsrelatie’ op non-actief gesteld. Dat bevestigt technisch directeur Ron Elsen na berichtgeving van De Limburger.

Onwerkbare situatie
Elsen wil verder niet op de situatie ingaan: “Het heeft te maken met een onwerkbare situatie op de werkvloer. In het kader van privacy geven we geen verdere informatie en werken we de komende weken aan een oplossing.”

Blessure
Gunst speelde überhaupt nog niet voor MVV dit seizoen. In de voorbereiding raakte de Belg namelijk geblesseerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen