Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt twee spelers op non-actief

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 9:45

Middenvelder Pieter Nys en verdediger Maxime Gunst hoeven de komende tijd niet te rekenen op speelminuten binnen het team van MVV.

De spelers zijn door de club vanwege ‘een verstoorde arbeidsrelatie’ op non-actief gesteld. Dat bevestigt technisch directeur Ron Elsen na berichtgeving van De Limburger.

Onwerkbare situatie
Elsen wil verder niet op de situatie ingaan: “Het heeft te maken met een onwerkbare situatie op de werkvloer. In het kader van privacy geven we geen verdere informatie en werken we de komende weken aan een oplossing.”

Blessure
Gunst speelde überhaupt nog niet voor MVV dit seizoen. In de voorbereiding raakte de Belg namelijk geblesseerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen