Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV stelt Fuat Usta aan als hoofdtrainer

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 17:00

MVV heeft Fuat Usta (46) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De geboren Turk volgt Ron Elsen, die zo'n vijf jaar aan het roer stond bij de Maastrichtenaren, op.

De voormalig assistent-trainer van de Maastrichtse club begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Elsen gaat verder als technisch directeur.

Japan en Turkije
Usta heeft nog niet veel ervaring, maar heeft het trainersvak onder meer kunnen afkijken van Guus Hiddink. Hij was assistent tijdens de periode van Hiddink als bondscoach van Turkije. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam Usta onder meer uit voor Fortuna Sittard, het Turkse Besiktas, de Japanse ploeg Omiya Ardija én MVV.

Assistent
De nieuwe hoofdtrainer zal worden geassisteerd door Maastrichtenaar Robbie Servais. De coach, die onlangs aantrad als bondscoach van Brunei wordt een van de twee assistent-trainers bij MVV. De naam van de tweede assistent moet nog bekend worden gemaakt. Zowel Usta als Servais tekenen een contract voor een jaar.

Eredivisie
Directeur Paul Penders wil met MVV een volgende stap maken. Hij laat weten dat het doel is om de stap naar de Eredivisie zetten.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen