Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt Fuat Usta aan als hoofdtrainer

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 17:00

MVV heeft Fuat Usta (46) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De geboren Turk volgt Ron Elsen, die zo'n vijf jaar aan het roer stond bij de Maastrichtenaren, op.

De voormalig assistent-trainer van de Maastrichtse club begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Elsen gaat verder als technisch directeur.

Japan en Turkije
Usta heeft nog niet veel ervaring, maar heeft het trainersvak onder meer kunnen afkijken van Guus Hiddink. Hij was assistent tijdens de periode van Hiddink als bondscoach van Turkije. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam Usta onder meer uit voor Fortuna Sittard, het Turkse Besiktas, de Japanse ploeg Omiya Ardija én MVV.

Assistent
De nieuwe hoofdtrainer zal worden geassisteerd door Maastrichtenaar Robbie Servais. De coach, die onlangs aantrad als bondscoach van Brunei wordt een van de twee assistent-trainers bij MVV. De naam van de tweede assistent moet nog bekend worden gemaakt. Zowel Usta als Servais tekenen een contract voor een jaar.

Eredivisie
Directeur Paul Penders wil met MVV een volgende stap maken. Hij laat weten dat het doel is om de stap naar de Eredivisie zetten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen