Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt Fuat Usta aan als hoofdtrainer

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 17:00

MVV heeft Fuat Usta (46) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De geboren Turk volgt Ron Elsen, die zo'n vijf jaar aan het roer stond bij de Maastrichtenaren, op.

De voormalig assistent-trainer van de Maastrichtse club begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Elsen gaat verder als technisch directeur.

Japan en Turkije
Usta heeft nog niet veel ervaring, maar heeft het trainersvak onder meer kunnen afkijken van Guus Hiddink. Hij was assistent tijdens de periode van Hiddink als bondscoach van Turkije. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam Usta onder meer uit voor Fortuna Sittard, het Turkse Besiktas, de Japanse ploeg Omiya Ardija én MVV.

Assistent
De nieuwe hoofdtrainer zal worden geassisteerd door Maastrichtenaar Robbie Servais. De coach, die onlangs aantrad als bondscoach van Brunei wordt een van de twee assistent-trainers bij MVV. De naam van de tweede assistent moet nog bekend worden gemaakt. Zowel Usta als Servais tekenen een contract voor een jaar.

Eredivisie
Directeur Paul Penders wil met MVV een volgende stap maken. Hij laat weten dat het doel is om de stap naar de Eredivisie zetten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen