Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt Fuat Usta aan als hoofdtrainer

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 17:00

MVV heeft Fuat Usta (46) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De geboren Turk volgt Ron Elsen, die zo'n vijf jaar aan het roer stond bij de Maastrichtenaren, op.

De voormalig assistent-trainer van de Maastrichtse club begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Elsen gaat verder als technisch directeur.

Japan en Turkije
Usta heeft nog niet veel ervaring, maar heeft het trainersvak onder meer kunnen afkijken van Guus Hiddink. Hij was assistent tijdens de periode van Hiddink als bondscoach van Turkije. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam Usta onder meer uit voor Fortuna Sittard, het Turkse Besiktas, de Japanse ploeg Omiya Ardija én MVV.

Assistent
De nieuwe hoofdtrainer zal worden geassisteerd door Maastrichtenaar Robbie Servais. De coach, die onlangs aantrad als bondscoach van Brunei wordt een van de twee assistent-trainers bij MVV. De naam van de tweede assistent moet nog bekend worden gemaakt. Zowel Usta als Servais tekenen een contract voor een jaar.

Eredivisie
Directeur Paul Penders wil met MVV een volgende stap maken. Hij laat weten dat het doel is om de stap naar de Eredivisie zetten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen