Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV stelt Fuat Usta aan als hoofdtrainer

Geplaatst opwoensdag 22 mei 2019 - 17:00

MVV heeft Fuat Usta (46) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De geboren Turk volgt Ron Elsen, die zo'n vijf jaar aan het roer stond bij de Maastrichtenaren, op.

De voormalig assistent-trainer van de Maastrichtse club begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Elsen gaat verder als technisch directeur.

Japan en Turkije
Usta heeft nog niet veel ervaring, maar heeft het trainersvak onder meer kunnen afkijken van Guus Hiddink. Hij was assistent tijdens de periode van Hiddink als bondscoach van Turkije. Tijdens zijn actieve loopbaan kwam Usta onder meer uit voor Fortuna Sittard, het Turkse Besiktas, de Japanse ploeg Omiya Ardija én MVV.

Assistent
De nieuwe hoofdtrainer zal worden geassisteerd door Maastrichtenaar Robbie Servais. De coach, die onlangs aantrad als bondscoach van Brunei wordt een van de twee assistent-trainers bij MVV. De naam van de tweede assistent moet nog bekend worden gemaakt. Zowel Usta als Servais tekenen een contract voor een jaar.

Eredivisie
Directeur Paul Penders wil met MVV een volgende stap maken. Hij laat weten dat het doel is om de stap naar de Eredivisie zetten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen