Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-spits Van den Hurk transfervrij naar Helsingborgs

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 13:56

Anthony van den Hurk speelt per 1 juli voor het Zweedse Helsingborgs IF.

De huidige spits van MVV verkast transfervrij naar de Scandinavische club.

MVV niet op de hoogte
Helsingborgs maakt op de eigen website melding van de komst van de spits, die het seizoen wel afmaakt in Maastricht. In een eerste reactie zegt MVV's technisch manager Ron Elsen niet op de hoogte te zijn gesteld van de overgang van de aanvaller.

Geen partij
"Anthony loopt aan het eind van het seizoen bij ons uit contract, dus als hij per 1 juli bij Helsingborgs gaat spelen, zou dat kunnen", aldus Elsen. Spelerscontracten lopen tot en met 30 juni, waardoor MVV geen partij is wanneer een speler na die datum bij een andere club wil gaan spelen.

Onderhandelingen
Eerder onderhandelde MVV wel met onder meer de Zweedse club over een winterse transfer van Van den Hurk, die in dat geval niet het seizoen zou afmaken bij MVV. De biedingen van Helsingborgs en andere clubs lagen echter beneden de transfersom die MVV in gedachten had. De tussentijdse transferperiode was voor MVV de laatste mogelijkheid om nog iets aan Van den Hurk te verdienen.

Gesprek
Elsen geeft aan dat MVV in gesprek gaat met Van den Hurk wanneer die teruggekeerd is uit Zweden, waar hij de afgelopen dagen verbleef om met Helsingborgs in gesprek te gaan. Woensdag gaf MVV-trainer Fuat Usta bovendien tegenover L1 aan dat hij graag wil weten of Van den Hurk nog gemotiveerd is om voor de Sterrendragers te spelen.

28 goals
Van den Hurk, captain van MVV, speelde in de afgelopen anderhalf jaar 61 wedstrijden voor de Maastrichtenaren. Daarin scoorde hij 28 keer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen