Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-spelers bezorgen posters huis-aan-huis

Geplaatst opdonderdag 30 april 2020 - 16:14

Een groepje MVV-spelers heeft donderdag posters bezorgd bij fans en sponsors aan huis.

De fans reageerden verheugd toen ze de deur van hun woning opendeden. Staat daar ineens de doelman van MVV, Nigel Bertrams voor de deur!


Rondje door de stad
Bertrams reed in een auto van de club en had op zijn lijstje 18 adressen staan om de poster te bezorgen. Andere MVV-spelers reden een rondje door de stad op de fiets om de posters rond te brengen.

Opbrengst
Het initiatief komt van MVV. De club drukte honderden posters met daarop de tekst 'Haw Pin'. Dat is Maastrichts voor 'hou vol'. Fans, sponsors en andere geïnteresseerden konden de posters kopen voor 7,50 euro. De opbrengst gaat naar de horeca in Maastricht en naar de club. Bertrams vindt het fijn om iets te kunnen doen. "Het is goed om te zien dat mensen blij reageren als ze de deur opendoen. Het is een bizarre tijd. Het is vervelend dat we niet kunnen voetballen, maar de mensen in de zorg hebben het een stuk zwaarder."

Blessure
De 27-jarige Bertrams hoopt maandag weer, onder strikte voorwaarden, op het veld bij MVV te trainen. Hij komt terug van een schouderblessure en hoopt snel weer te kunnen aansluiten. Hij heeft de afgelopen weken vooral veel gefietst om zijn conditie op pijl te houden.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen