Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-spelers bezorgen posters huis-aan-huis

Geplaatst opdonderdag 30 april 2020 - 16:14

Een groepje MVV-spelers heeft donderdag posters bezorgd bij fans en sponsors aan huis.

De fans reageerden verheugd toen ze de deur van hun woning opendeden. Staat daar ineens de doelman van MVV, Nigel Bertrams voor de deur!


Rondje door de stad
Bertrams reed in een auto van de club en had op zijn lijstje 18 adressen staan om de poster te bezorgen. Andere MVV-spelers reden een rondje door de stad op de fiets om de posters rond te brengen.

Opbrengst
Het initiatief komt van MVV. De club drukte honderden posters met daarop de tekst 'Haw Pin'. Dat is Maastrichts voor 'hou vol'. Fans, sponsors en andere geïnteresseerden konden de posters kopen voor 7,50 euro. De opbrengst gaat naar de horeca in Maastricht en naar de club. Bertrams vindt het fijn om iets te kunnen doen. "Het is goed om te zien dat mensen blij reageren als ze de deur opendoen. Het is een bizarre tijd. Het is vervelend dat we niet kunnen voetballen, maar de mensen in de zorg hebben het een stuk zwaarder."

Blessure
De 27-jarige Bertrams hoopt maandag weer, onder strikte voorwaarden, op het veld bij MVV te trainen. Hij komt terug van een schouderblessure en hoopt snel weer te kunnen aansluiten. Hij heeft de afgelopen weken vooral veel gefietst om zijn conditie op pijl te houden.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen