Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV speelt vrijdag zonder aanvoerder Knops

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 16:47

MVV staat vrijdagavond (20:00 uur) zonder aanvoerder Kjell Knops in de Geusselt aan de aftrap tegen RKC Waalwijk.

De centrale verdediger viel vorige week in de rust uit tegen Fortuna met knieproblemen en moet een kijkoperatie ondergaan.

Ook Veldmate ontbreekt
Dalian Maatsen of Jens Jurn Streutker komt in aanmerking als zijn vervanger. Ook Mark Veldmate ontbreekt in de selectie van coach Ron Elsen.

Vervolg aan goede start
MVV hoopt in de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter een vervolg te geven aan de goede start in de vierde periode. De Maastrichtenaren hebben de weg omhoog ingezet en wonnen hun laatste twee duels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Braken en Veldmate in basis MVV
MVV houdt hoop op prijs
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Kjell Knops weer fit bij MVV
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen