Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV speelt vrijdag zonder aanvoerder Knops

Geplaatst opdonderdag 12 maart 2015 - 16:47

MVV staat vrijdagavond (20:00 uur) zonder aanvoerder Kjell Knops in de Geusselt aan de aftrap tegen RKC Waalwijk.

De centrale verdediger viel vorige week in de rust uit tegen Fortuna met knieproblemen en moet een kijkoperatie ondergaan.

Ook Veldmate ontbreekt
Dalian Maatsen of Jens Jurn Streutker komt in aanmerking als zijn vervanger. Ook Mark Veldmate ontbreekt in de selectie van coach Ron Elsen.

Vervolg aan goede start
MVV hoopt in de thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter een vervolg te geven aan de goede start in de vierde periode. De Maastrichtenaren hebben de weg omhoog ingezet en wonnen hun laatste twee duels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Braken en Veldmate in basis MVV
MVV houdt hoop op prijs
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Kjell Knops weer fit bij MVV
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen