Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV speelt gelijk op bezoek bij Jong PSV

Geplaatst opmaandag 16 maart 2015 - 22:05

De beloftenteams liggen MVV wel. Ook in de zesde wedstrijd dit seizoen tegen een talentenploeg van een eredivisionist bleven de Maastrichtenaren ongeslagen: 1-1

De ploeg van Ron Elsen speelde maandagavond gelijk (1-1) bij een Jong PSV dat versterkt was met spelers als Schaars en Hiljemark.

Razendsnelle counter
De start van MVV was uitstekend. De Maastrichtenaren gunden de thuisploeg tien minuten lang een licht veldoverwicht en sloegen toen via een razendsnelle counter toe. Davy Brouwers scoorde zijn elfde seizoenstreffer: 0-1.

Vrije trap
In de tweede helft moest MVV de voorsprong alsnog prijsgeven, en al heel snel. Jo Coppens grabbelde bij de eerste de beste vrije trap, waarna Schaars er als de kippen bij was om te profiteren: 1-1.

Penalty
Heel MVV schreeuwde moord en brand toen Croux in de slotminuut gevloerd werd toen hij alleen op Wintjens afstormde. Maar arbiter Gerrets weigerde te fluiten, waardoor het gelijkspel op het bord bleef.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Braken en Veldmate in basis MVV
Jordy Croux tekent voor twee seizoenen bij MVV
MVV wint laatste oefenduel simpel
Opnieuw een nederlaag voor MVV
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen