Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV speelt gelijk in oefenduel tegen Standard Luik

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 20:53

MVV Maastricht heeft woensdag een oefenduel gespeeld tegen Standard Luik.

Op het trainingscomplex van de club uit de Jupiler Pro League eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

21 seconden
Het team van Fuat Usta stond na nauwelijks 21 seconden al met 1-0 voor tegen de mannen van coach Michel Preud’homme door een doelpunt van Anthony van den Hurk. De Luikse voetballers waren toen nog niet aan de bal geweest. Kort na zijn eerste treffer schoot Van den Hurk voor de tweede keer raak.

Limbombe
Na ruim een half uur schoot Anthony Limbombe de bal in het Maastrichtse doel, maar het Luikse team slaagde er niet in voor rust nog op gelijke hoogte te komen.

Evenwicht
Vier minuten na de hervatting maakte Selim Amallah met een kopbal gelijk. Het Luikse team was sterker dan de Maastrichtenaren en kwam halverwege de tweede helft met 3-2 voor door Senna Miangue, die de bal in de MVV-touwen kopte. Een paar minuten na de derde Luikse treffer bracht Joshua Holtby de stand weer in evenwicht.

De twee teams kregen daarna nog wat kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen